Contact

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met mij op. Ook als je andere vragen of opmerkingen hebt, of goede ideeën voor een boek, kun je mij een bericht sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Nieuw project, laatbloeiers gezocht

Op dit moment ben ik bezig met een nieuw project. Het onderwerp is laatbloeiers. In mijn blogs heb ik er al iets over geschreven. Inmiddels heb ik mooie verhalen verzameld over laatbloeiers. Zoals dat van een vrouw die op haar 68 hoogleraar werd, een singer-songwriter die op zijn 50e doorbrak, een succesvolle tandtechnicus die op latere leeftijd de Rietveld Academie afrondde en nu kunstenaar is. En nog heel veel andere inspirerende verhalen.  Wat ik met de verhalen wil laten zien is dat het nooit te laat is om te leren en dat het fijn is om de tijd te nemen om jezelf te ontwikkelen. Geen haast. Geen druk.  Geen stress. En wat ook fijn is: Laatbloeiers bloeien langer door.

Ik ben nog op zoek naar laatbloeiers die hun verhaal met mij willen delen. Dat hoeft niet per se op het gebied van werk. Ik praat ook graag met laatbloeiers in de liefde,  seksuele voorkeur, sport, muziek, kunst, leven in het algemeen. Schroom niet en stuur me een mail. Ik reageer over het algemeen binnen een dag.

 

 

Laatste boek: Wat zit je haar goed!

Wat zit je haar goed!

Laatste nieuws: Liegen op je cv: hoe erg is het?

Liegen doet iedereen weleens, maar leugens op je cv zetten, dat is een brug te ver, toch? Nee, blijkt uit onderzoek, ook die leugens komen vaker voor dan je misschien denkt. ‘Eén sollicitant had álles verzonnen. In plaats van directeur van een school, was hij conciërge geweest.’ Boris Boerstoel interviewde mij voor Intermediair over liegen op je c.v.  Ik zeg: […]

Lees meer