Contact

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met mij op. Ook als je andere vragen of opmerkingen hebt, of goede ideeën voor een boek, kun je mij een bericht sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Nieuw project, laatbloeiers gezocht

Op dit moment ben ik bezig met een nieuw project. Het onderwerp is laatbloeiers. In mijn blogs heb ik er al iets over geschreven. Inmiddels heb ik mooie verhalen verzameld over laatbloeiers. Zoals dat van een vrouw die op haar 68 hoogleraar werd, een singer-songwriter die op zijn 50e doorbrak, een succesvolle tandtechnicus die op latere leeftijd de Rietveld Academie afrondde en nu kunstenaar is. En nog heel veel andere inspirerende verhalen.  Wat ik met de verhalen wil laten zien is dat het nooit te laat is om te leren en dat het fijn is om de tijd te nemen om jezelf te ontwikkelen. Geen haast. Geen druk.  Geen stress. En wat ook fijn is: Laatbloeiers bloeien langer door.

Ik ben nog op zoek naar laatbloeiers die hun verhaal met mij willen delen. Dat hoeft niet per se op het gebied van werk. Ik praat ook graag met laatbloeiers in de liefde,  seksuele voorkeur, sport, muziek, kunst, leven in het algemeen. Schroom niet en stuur me een mail. Ik reageer over het algemeen binnen een dag.

 

 

Laatste boek: Beter laat dan nooit

Laatste nieuws: Covermodel!

Doorgewinterde Amsterdammer, trotse Tukker én laatbloeier. Hoe dat zit heb ik allemaal mogen vertellen aan Erwin Gevers, en nog meer. Mijn verhaal in Zilver Magazine is ook een aanmoediging voor 65-plussers die het roer nog een keer willen omgooien. Lees hier het artikel (v.a. pagina 8): https://www.pdfgemak.nl/zilverwinter2023

Lees meer